Shop

Naučna revolucija kreatina

Povećava snagu
Hrana za mozak
4 načina ulaska u ćeliju

★ Kreatin monohidrat + GAA

CreGAAtine je proizvod dugogodišnjih naučnih istraživanja koja su potvrdila delotvornost GAA. Zahvaljujući ovom dodatku, CreGAAtine je efikasniji od samog kreatin monohidrata.

★ Daje 8.5x više kreatina

Običan kreatin povećava nivo kreatina u mišiću za oko 2%. CreGAAtine dovodi do povećanja od 16.9% što je 8.5 puta više u odnosu na sam kreatin monohidrat.

★ 4 načina za ulazak u ćeliju

CreGAAtine ne koristi samo uobičajene receptore kreatina, već koristi i 3 dodatna puta da bi ušao u ćeliju, uključujući GABA i taurinske receptore, pa čak i pasivnu difuziju koja ne zahteva proteinski nosač.

★ Doping-free.

CreGAAtine je bezbedan, patentiran i doping-free. Studija efekata kombinacije kreatina sa njegovim prekursorom je nagrađena od strane Evropskog Društva za Kliničku Ishranu i Metabolizam (ESPEN).

Otvorena kutija cregaatina

Poruči svoje pakovanje odmah!

CreGAAtine dolazi u formi kutije sa 60 kesica kao pojedinačnih doza.

box2

2990 RSD

1 kutija (60 kesica)

Besplatna dostava

na teritoriji Srbije, za ceo svet za 3 proizvoda

CreGAAtine vs Creatine monohidrat

CreGAAtine poboljšava nivoe kreatina

Mnogi od nas imaju deficitaran unos kreatina. CreGAAtine je dodatak ishrani formulisan na osnovu naučnih dokaza, poboljšava nivo kreatina u mišićima i mozgu.

Običan kreatin povećava nivo kreatina u mišiću za oko 2%. CreGAAtine dovodi do povećanja od 16.9% što je 8.5 puta više u odnosu na sam kreatin monohidrat.

CreGAAtine dovodi do pravih rezultata i ne sputava te sa prekomernim zadržavanjem vode u mišićima. Ovo je naročito značajno kod sportskih disciplina gde je telesna masa važna kategorija.

CreGAAtine dovodi do 3.9 puta više kreatina u sivoj masi mozga i 1.9 puta više u beloj masi. Ovo povećanje bi trebalo da poboljša tvoju memoriju, opažanje, učenje i koncentraciju.

CreGAAtine je savršen za one koji žele da prirodnim putem povećaju svoju energiju i poboljšaju fizički i mentalni performans, bez obzira na pol i uzrast.

Pakovanja velikih zapremina dovode do toga da kreatin usled apsorpcije vlage prelazi u neaktivni oblik-kreatinin. Premium sastojci CreGAAtine-a su zaštićeni u troslojnom kesicama farmaceutskog kvaliteta.

Zašto je CreGAAtine bolji od kreatina?

CreGAAtine je unikatna zaštićena formulacija na bazi kreatina koja sadrži i njegov prekursor GAA – guanidinosirćetnu kiselinu. Deluje magično i na tvoje telo i na mozak. Razvijen od strane Applied Bioenergetic LabCarnomeda.

1

Dijetetski suplement zasnovan na nauci

CreGAAtine je dodatak ishrani formulisan na osnovu naučnih dokaza. Detaljnije o nauci iza CreGAAtine-a možeš pročitati u sažetom pdf-u ''Malo nauke'' ili se upustiti u još detaljniju analizu sa 200+ GAA naučnih studija.
Pročitaj ''Malo nauke'' PDF

2

Nagrađena formulacija kreatina

CreGAAtine je bezbedan, patentiran i doping-free. Studija efekata kombinacije kreatina sa njegovim prekursorom je nagrađena od strane Evropskog Društva za Kliničku Ishranu i Metabolizam (ESPEN).
Pogledaj nagradu

3

Dramatično poboljšava nivoe kreatina

CreGAAtine poboljšava nivo kreatina u mišićima i mozgu. Mnogi od nas imaju deficitaran unos kreatina. Pogledaj studiju ili predavanje o kreatinu koji pokazuju koliko kreatina ti je potrebno.
Pogledaj video sa Konferencije

Ultimativna kombinacija: Karnozin Extra + CreGAAtine

Ako želite da povećate snagu i otpornost svog organizma na prirodan način, onda je ovo tekst za vas.
Pročitaj blog

NOVA naučna studija: CreGAAtine kod starijih osoba

Studija je ispitala efekat CreGAAtine-a na funkcionalni performans i metabolizam mozga i mišića osoba starijih od 65 godina sa sarkopenijom.
Pročitaj blog

Kre-alkalyn i CreGAAtine 
studije

Uprkos vrlo smelim marketinškim tvrdnjama, poput toga da je Krealkalyn „do 10 puta moćniji od običnog kreatina“; „Najmoćniji kreatin na svetu“, nauka dokazuje sasvim suprotno.

Hi to ,

To provide the best possible experience we have specialized eshop for . Please click the button below, to visit our shop operating in a selected country.